Fora de cobertura

dimecres, 9 desembre

Abans de tenir fills, odiaves la gent enganxada al mòbil. Ara ets tu la que t’emportes el Nokia de primera generació fins i tot al lavabo, per si et truquen de les escoles i et comuniquen que la gran o el mitjà o el mitjanet o el petit s’han posat malalts o s’han obert el cap. A vegades penses que t’agradaria desconnectar aquest cordó umbilical de butxaca i quedar il·localitzable ni que només fos mitja horeta. Però no ho fas mai, ni en broma: patiries massa, si fossis una mare fora de cobertura.

3 Comentaris a Fora de cobertura

 1. 9 desembre 2009 , 13:37 | Enllaç permanent

  Molt bonic aquest comentari, Eva! Les mares sempre “cobrim” els fills. Els pares conciliaran plenament quan també facin com les mares amb el mòbil enganxat, també.
  Petons,
  Victòria

 2. Arantxa's Gravatar Arantxa
  11 desembre 2009 , 8:49 | Enllaç permanent

  La veritat, sort de la cobertura i els mòbils… A mi el que m’ha passat és que de cop, rebo una trucada de l’escola dient que un dels dos té febre, ha caigut… i em trobo localitzant al marit per dir-li ” la nova” i que vagi a buscar al malalt, als avis perque recullin al que s’ha quedat a l’escola, trucant a la mutua per avançar i que m’envïn un metge a casa. I mentre jo camino cap a l’autobús que em porti a casa…

 3. Mey's Gravatar Mey
  11 desembre 2009 , 9:10 | Enllaç permanent

  La veritat és que les mares amb fills estem de guàrdia i els mòbils ens ajuden. També per enviar-nos missatges amb els nostres fills adolescents i seguir-los la pista.

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

 • El llibre

 • Hemeroteca