El gimnàs? Què és això?

diumenge, 6 desembre

Tu tampoc tenies ni un segon lliure, quan eres una dona sense descendència. O això et semblava. Ara penses que si esborressis de l’agenda el temps i l’espai mental que dediques als fills, treballaries la jornada sencera sense haver de fer malabarismes amb el rellotge, dormiries vuit hores ininterrompudes cada nit, llegiries els autors contemporanis i rellegiries els clàssics, quedaries d’un en un amb tots els amics del Facebook, t’apuntaries a un curs avançat d’anglès o rus o japonès o mandarí, faries classes de ioga i de balls de saló i de flauta travessera i de dansa del ventre, et faries voluntària d’un parell d’oenagés, aniries al cine i al teatre i a concerts i, per descomptat, amortitzaries de sobres la quota del gimnàs.

4 Comentaris a El gimnàs? Què és això?

 1. Marià Sust's Gravatar Marià Sust
  6 desembre 2009 , 21:32 | Enllaç permanent

  D’acord en tot, però potser m’apuntaria a àrab o alemany; les classes de ioga i de balls de saló ja les vaig fer de jovenet (cap intenció de repetir-les !); en comptes de flauta travessera, faria guitarrra (que no vaig fer de jovenet); ah! i la dansa del ventre… sense comentaris !

 2. ninitu's Gravatar ninitu
  6 desembre 2009 , 21:52 | Enllaç permanent

  Ja tens raó, ja! Això ens fa pensar, als que no tenim fills, que podríem aprofitar el temps molt més del que ho fem!!!

  I que quan ara diem “és que no tinc temps”… no sabem el que ens diem!!! jeje

 3. Carme's Gravatar Carme
  8 desembre 2009 , 15:51 | Enllaç permanent

  Sí, sí, jo porto 4 anys i 2 nenes pagant religiosament la quota trimestral de la piscina. Diuen que encara té aigua i que hi ha gent que hi va a relaxar-s’hi i fer esport…

 4. rosser's Gravatar rosser
  8 desembre 2009 , 20:16 | Enllaç permanent

  Quina gràcia el teu petit escrit. M’ha agradat molt. Jo crec que des que tinc fills aprofito més el temps que tinc lliure

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

 • El llibre

 • Hemeroteca