Supermare treballadora i altres estafes

dimarts, 3 novembre

Mina, 2005.

“La que treballa tot el dia enveja la que fa mitja jornada. La de mitja jornada preferiria no treballar fora de casa. La que va per lliure pagaria per tenir un horari pautat. La que ha deixat la feina per consagrar-se als nens i a la casa mataria per poder-se escapar vuit hores al dia. Totes pensen que les altres se’n surten millor… i totes s’equivoquen.» Un llibre per riure’s d’una mateixa i sentir- se una mica menys culpable. (I prou curt perquè el pugui llegir fins i tot la mare més estressada.)

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>