No sóc obsessiva, no sóc obsessiva, no sóc obsessiva. Dèries, plaers i addiccions d’una lectora desacomplexada.

dimarts, 3 novembre

Ara Llibres, 2003.

No sóc obsessiva, no sóc obsessiva, no sóc obsessiva parla del plaer de llegir, de l’esforç d’escriure i de la incertesa de viure, i ho fa de la mà d’una lectora desacomplexada que col·lecciona consells d’escriptors, definicions cíniques i paraules entre cometes. Aquest és el llibre sobre llibres, però també sobre els símptomes de fer-se gran; sobre l’addicció a la xocolata, el pa calent i a les novel·les fresques; sobre la ràbia contra el xiclet que s’enganxa a la sola i sobre l’encert de les llibreries amb lavabos on et deixen tocar, remenar i, si cal, llegir. En definitiva, un volum que dóna sentit a l’escriptura, a la lectura i a la vida.

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>