Alícia al país de la televisió – Premi Marian Vayreda 1999

dimarts, 3 novembre

Empúries, 1999.
Traduït al castellà (Ediciones SM).

L’Ona i l’Alícia tenen la mateixa cara, la mateixa veu i els mateixos cabells escarolats. Però l’Ona té quinze anys i l’Alícia, gairebé divuit. L’Ona, amb una boca per estrenar, ha d’aprendre a fer petons perquè ningú pensi que l’Alícia no en sap. L’Ona encara no s’ha enamorat mai i a l’Alícia li toca fer l’amor per exigències del guió. Entre l’una i l’altra neix una amistat d’alta indefinició. Alícia al país de la televisió és una novel·la per a tots els públics que parla en clau adolescent de la fama, els sentiments, el sexe i les relacions humanes en un món que gira en funció de l’èxit d’audiència. Persones reals i personatges virtuals circulen per una historia a prova de zàping que atrapa des de la primera pàgina.

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>