Tele de pagament

diumenge, 15 desembre

Compro la revista Supertele. Noranta cèntims. En una entrevista sobre El gran test, Paula Vázquez diu que hauria d’existir uns escola de presentadors televisius. Suposo que es deu referir a una escola amb càmeres, a l’estil d’Operación Triunfo. Molt em temo que alguna productora ja deu estar donant voltes a la idea. La directora de l’acadèmia podria ser María Teresa Campos, suposant que li ho permetés la mateixa “dignitat” que li impedeix parlar de Gran Hermano, per molt que se’n ressenteixin els índexs d’audiència.

Compro la revista Teleprograma. Seixanta cèntims. Paula Vázquez insisteix a demanar una escola de presentadors. També gosa pronosticar que el xafardeig està a punt d’acabar, “i més ara que una cadena aposta per un programa que té a veure amb la psicologia i el quocient intel·lectual”, diu. Em permeto dubtar de les qualitats de Paula Vázquez com a futuròloga. Aquesta dona no deu haver vist Salsa rosa.

Compro la revista TeleIndiscreta. Noranta cèntims. La portada l’ocupa la Sonia, l’exconcursant de GH que supera el límit de la dignitat, segons la Campos. La hipotètica directora de la hipotètica acadèmia de presentadors s’ha quedat sola en el boicot a la noia que va fer edredoning amb el Gustavo i amb Bertín Osborne. Per cert, els personatges televisius preferits de la Sonia (una exhostessa de vol que, justament, aspira a ser presentadora de tele) són Xavier Sardà i Jesús Vázquez.

Compro la revista oficial de Gran Hermano. Un euro. Dedica dues pàgines a ensenyar-nos els tatuatges i/o els piercings del Gustavo, la Desirée, el Nacho, la Judith i l’Anna.

Compro la revista oficial d’Operación Triunfo. Un euro amb setanta-cinc cèntims (em descol·loca el pressupost). Dedica dues pàgines a ensenyar-nos els tatuatges i piercings de la Beth, en unes fotos on la surienca apareix sense rastes.

Cinc euros amb quinze cèntims després, aboco les revistes al contenidor i, tant per tant, obro la tele.

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>