Padrins

dimarts, 17 desembre

Els espectadors d’Operación Triunfo tenim l’oportunitat d’apadrinar a cop de telèfon un dels concursants nominats (95 cèntims per minut, més IVA). Fa poc es van empescar una fórmula perquè apadrinéssim també els concursants expulsats: només hem de comprar un single que costa tres euros, el mateix que l’últim disc de Serrat en versió pirata (que, tot i així, sona molt millor que els discos oficials d’OT). L’exconcursant que vengui 200.000 singles tindrà dret a una carrera discogràfica, apadrinada per nosaltres. A més, podem demanar als Reis les arracades d’OT, o podem fer que el tió ens cagui el penjoll de plata del nostre concursant preferit (29 euros amb 95 cèntims). I avui, com cada dimecres, ja és a la venda un nou número de la revista oficial del programa, pel mòdic preu d’un euro amb 75 cèntims.

Bona notícia: ja s’han venut mig milió de còpies de l’àlbum de Nadal d’OT. Per cada còpia venuda es destina un euro a la Fundación Reina Sofía, en concret a la lluita contra l’Alzheimer. Això permet netejar consciències i esquivar la pirateria. Dit d’una altra manera: podem comprar un disc solidari en lloc d’apadrinar directament un venedor del top manta.

Dilluns, a part d’animar-nos a trucar i a gastar, Carlos Lozano va donar pas de tant en tant a imatges de Chenoa a Etiòpia, de Vero a Guatemala o de David Bisbal a Equador. Tots els triunfitos han agafat un bitllet d’anada i tornada a aquests països i s’han fet la foto al costat de nens del Tercer Món. N’hi ha prou amb 18 euros per apadrinar un nen, diuen. Però, mentre ens ho rumiem, podem anar trucant a favor de l’Ainhoa o la Vega, que necessiten els nostres vots per no anar a parar a l’altra acadèmia, apadrinada per Endesa.

L’Ainhoa, per cert, té un pòlip al coll i l’hauran d’operar. Tot i així, dilluns va cantar de conya. Però la van nominar injustament, i no la van salvar ni els profes ni els companys. La pobra noia no té padrins, dins l’acadèmia.

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>