Noms 2002

dissabte, 28 desembre

TV3 ha titulat el resum de l’any En nom de la por. La frivolitat televisiva ens permet aparcar la por i centrar-nos en els noms. Concretament, en alguns noms propis que han passat per aquesta secció durant el 2002.

Santiago Acosta. Toni Albà. Yolanda Alzola. Emilio Aragón. Ramón Arangüena. Jaume Barberà. Antoni Batista. Ismael Beiro. David Bisbal. Anthony Blake. Miguel Bosé. Andreu Buenafuente. David Bustamante (el d’OT). David Bustamante (el muntador musical de TV3). María Teresa Campos. Roser Capdevila. Fermí Casado. Chenoa. Bill Clinton. Laura Conejero. Xavi Coral. José Coronado. Josep Cuní. Teté Delgado. Juan Echanove. Pere Escobar. Arcadi Espada. Maria Àngels Feliu. Florentino Fernández. Lluís Foix. Carles Francino. Manel Fuentes. Francine Gálvez. Emma García. Patricia Gaztañaga. Isabel Gemio. Martí Gironell. Whoopi Goldberg. Jordi González. Nuria González. Antonio Hidalgo. Mari Pau Huguet. Chicho Ibáñez Serrador. Boris Izaguirre. Silvia Jato. Javito. Joel Joan. Carlos Latre. Alessandro Lequio. Àngel Llàcer. Lluís Llach. Germans Llongueras. Rosa López. Ana García Lozano. Carlos Lozano. Juan Ramón Lucas. Rosa María Mateo. Berta Mateu. Sergi Mateu. Francesc Mauri. Michele McCain. Mercedes Milá. Santi Millán. Margarida Minguillon. Terenci Moix. Gedeon i Jules Naudet. Pepe Navarro. Nina. Albert Om. Magda Oranich. Bertín Osborne. Ozzy Osbourne. Júlia Otero. José Manuel Parada. Ramon Pellicer. Margarita Puig. Ana Rosa Quintana. Gerard Quintana. Alfred Rodríguez Picó. Luis Rojas Marcos. Beth Rodergas. Pedro Ruiz. Silvia Ruiz. Xavier Sardà. Fernando Schwartz. Anne Nicole Smith. Toni Soler. Mònica Terribas. Joan Manuel Tresserras. Fernando Trueba. José Luis Uribarri. Mònica Van Campen. Maria Josep Varela. Jesús Vázquez. Paula Vázquez. Paz Vega. Carmen Vijande. Emma Vilarasau. Rosa Villacastín. Olga Viza. Belinda Washington. El Gran Wyoming. Pilar Zamora.

Bon any nou, encara que sigui amb la tele de sempre.

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>