Fum, fum, fum

dimarts, 31 desembre

Els nois d’Operación Triunfo van tornar a casa per Nadal, com el torró de Xixona. I van gravar a canvi un vídeo domèstic de les respectives celebracions familiars. Gràcies a la Beth, ara els espanyols ja saben que aquí fem cagar un tros de tronc a força de bastonades. Per si no els quedava clar que es tracta d’una tradició, la concursant de Súria va cantar el caga tió dues vegades: a casa del seu pare i a casa de la seva mare. Per compensar, també van entonar una nadala menys escatològica: Fum, fum, fum.

Divendres, després de veure els àpats nadalencs dels triunfitos, Los Morancos ens van oferir l’especial Operación Polvorón. Els gags sobre David Bisbal i companyia eren tan gastats, tan previsibles, tan barroers, que al seu costat els tions caganers són el súmmum del bon gust. La paròdia em va provocar un atac agut d’enyorança: tant per tant, prefereixo veure l’OT original. Però m’hauré d’esperar fins al dia de Reis: demà, en lloc de la gala amb Carlos Lozano, TVE emet la pel·lícula de Jaume Balagueró i Paco Plaza sobre la gira estiuenca dels setze concursants de la primera edició del programa. La veuré, encara que només sigui per confirmar que hi ha una escena on una fan topa amb Javián i li diu: “Firma’m un autògraf, ni que siguis tu”.

Un cop refeta de la vergonya aliena que em van provocar Los Morancos, em vaig enganxar a Ésta es mi historia. El talk-show d’Ana García Lozano donava l’oportunitat a quinze artistes anònims de demostrar el que saben fer. La primera era una noia de vint anys que volia triomfar com a cantant sense haver passat per l’acadèmia de la Nina. Santa innocència. La jove aspirant a líder del top manta va perpetrar una cançó de Chenoa. I, un cop més, vaig trobar a faltar la Chenoa autèntica: almenys sap cantar.

De matinada, a La 2, van emetre la pel·lícula Operación Fangio. Malgrat el títol, no anava de cantants en sèrie sinó d’un segrest. O sigui, era més aviat rotllo Gran Hermano.

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>