A cara o cul

diumenge, 1 desembre

Què és el primer que mira una dona d’un home? Els ulls. I el primer que mira un home d’una dona? El cul. El tòpic es va confirmar dissabte al reportatge de Gran Angular (La 2) dedicat a l’atracció entre sexes. Els joves entrevistats també van deixar clar que, en el joc de la seducció, elles prefereixen que els nois no vagin a sac. Ells tenen més pressa i menys manies.

Un empatx de talk shows de tarda m’havia fet creure que avui en dia la gent només s’enamora per Internet, però es veu que no. “A mi em van conquistar amb un piercing”, va explicar el Marc a Gran Angular. També va dir que la seva parella perfecta ha d’anar rapada, com ell. Que no pateixin els fabricants de xampús: la majoria d’homes les continuen preferint amb el cabell llarg. I rosses, si pot ser.

Si algú ho dubta, aviat ho podrà comprovar gràcies a la productora Europroducciones (la mateixa de Hay una carta para ti, Día a día i Grand Prix), que ha adquirit els drets de Nation Sexiest, un concurs britànic que busca l’home i la dona més atractius del país, amb els vots telefònics dels espectadors. Aquest format, venut ja a mig Europa, arribarà el 2003 a una cadena espanyola encara no determinada.

Als Estats Units, l’ABC estrenarà el mes de març un reality show similar. Es titula Are you hot? i l’únic requisit per concursar-hi és creure’s irresistible, físicament parlant. Dels quaranta preseleccionats en quedaran setze, que viatjaran a Los Ángeles per participar en una desfilada i sotmetre’s a un canvi d’imatge. Com sempre, l’última paraula la tindrà l’audiència.

Per cert, l’audiència d’Operación Triunfo decidirà aquesta nit si se’n va de l’acadèmia l’Hugo o la Tessa. Jo m’inclino a pensar que expulsaran la Tessa, no pas perquè canti pitjor sinó perquè li ha tocat competir amb un noi guapíssim. Si votessin més homes, potser salvarien la Tessa pel cul. Però com que la majoria dels vots són femenins, salvaran l’Hugo per la cara.

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>