La Nina i la Nani

divendres, 29 novembre

Els reality shows són com els germans: tots s’assemblen i no n’hi ha cap d’igual. El cim és un programa de convivència que es vol desmarcar de la resta de programes de convivència. Però té una mica de tots ells, salvant les distàncies.

1. TV3 va fer una crida per demanar persones disposades a superar un repte i “fer realitat un somni”. El lema de Popstars era “Todo por un sueño”.

2. El procés de selecció dels aspirants a pujar muntanyes el van filmar les càmeres. Els càstings d’Operación Triunfo, Popstars i Gran Hermano, també.

3. El cim potencia la cultura de l’esforç, de l’esperit de grup i de la superació personal. ¿No eren aquests els suposats valors d’Operación Triunfo?

4. La Sara, una de les expedicionàries, pateix una tendinitis. Una gala d’Operación Triunfo es va suspendre a mig fer per la tendinitis disfressada de còlic nefrític que va patir l’Enrique.

5. El públic del plató d’El cim el formaven dijous familiars i amics dels sis concursants (perdó: expedicionaris), que eren entrevistats per Mireia Segú. Vaig estar a punt de confondre-la amb Mercedes Milá al plató de Gran Hermano.

6. Els nens de la Milá practiquen sovint l’edredoning. Els expedicionaris de TV3 s’enduran una cambra hiperbàrica portàtil, és a dir, un sac amb cremallera on s’hauran de ficar els afectats de mal de muntanya.

7. Els expulsats d’OT van a parar a “l’altra acadèmia”, patrocinada per Endesa. Abans d’aterrar a l’escenari de veritat, la preparació dels aventurers d’El cim (un programa amb tants patrocinadors com participants) es farà en un alberg de la Vall d’Aran.

8. Les escenes més excitants de Gran Hermano tenen lloc en un jacuzzi. A l’alberg Banhs de Tredòs hi ha una sauna finlandesa.

9. A Guadalix de la Sierra (on, per cert, ja no hi queda cap concursant català), es barallen pel tabac. A El cim, no fuma ningú.

10. La professora de l’acadèmia d’OT es diu Nina. La guia de l’expedició a l’Aconcagua es diu Nani.

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>